Общи условия и правила за ползване на Къща "Мариана"

Общи условия и правила за ползване на Къща "Мариана"

Уважаеми гости,

за да бъде Вашата и на останалите гости почивка приятна и безпроблемна, моля спазвайте стриктно правилата на Къща "Мариана"

С направата на резервация Вие се съгласявате с Правилата за ползване и Вътрешния ред на Къща "Мариана"
1. Настаняване в стаите: след 14:00 часа
2. Освобождаване на стаите: до 11:00 часа
Ранно настаняване и късно освобождаване са възможни при наличност на свободни стаи и се договарят предварително със собственика, като се заплаща допълнителна такса.
Допълнителни легла: не се предлагат

Вътрешен ред

1. Тютюнопушенето в къщата и лятната кухня е абсолютно забранено. Може да се пуши само на определените места на открито.
2. При напускане на стаите, гостите са длъжни да оставят всичко във вида, в който са го приели при настаняване.
3. При повреда на ел. уреди или имущество, моля незабавно уведомете собственика. В такива случаи сумата по нанесените щети се възстановява на момента в брой от причинителя.
4. Домашните любимци се настаняват в специално изградени в двора къщички за домашни любимци. Вътре в къщата не се допускат домашни любимци.
5. Клиентите са длъжни да се държат по начин, по който да не уронват своя и на домакините престиж и да не пречат на останалите гости. Къща "Мариана" не е подходящо място за провеждане на шумни празненства и събирания.
6. Гостите се задължават да спазват установените часове за почивка:
от 14:00 до 16:00 часа
от 22:00 до 08:00 часа
При нарушаване на обществения ред, вдигане на шум след 22:00 часа и подаден сигнал към Органите на реда, гостите, причинили нарушението поемат цялата отговорност, както и изплащането на глоби, санкции, актове и други наказания, наложени от Органите на реда.
7. Всички ценности и лични вещи на гостите, внесени на територията на Къща "Мариана" са отговорност на техния притежател. Собственикът не носи отговорност при тяхно повреждане или изчезване.
8. Гостите носят пълна отговорност за поведението и безопасността на своите деца.

Желаем Ви приятен престой в Къща "Мариана"